Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2018 14:28 - Какво има да каже един бивш трансджендър?
Автор: jeliaza Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 433 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 15.04.2018 14:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Ние живеем в зловещ свят - това ли са прословутите ценности на Западната цивилизация? Пази Боже! Крайно се разочаровам от всички ценности, които напоследък ни се предлагат от Запад - Педерастка конвенция скрита зад красиви думи за ненасилие над жени и деца, УМНИ БОМБИ, пак под предлог, че ще се защитава мирно население от химическо оръжие ... Правят ни на идиоти - нали, ако имаше складирано химическо оръжие при тези обстрели целият Дамаск щеше да е обгазен и населението - избито. Западът само ГЕНОЦИД явно може да предложи. То това и се случва в клета майка България! Господ да ни пази. Амин.

Една покъртителна история....
Какво има да каже един бивш трансджендър? Проблемът е, че днес поставят диагнози като полова дисфория, каквато аз имах, а тези деца всъщност нямат полова дисфория.  

Това са думите на Уолт Хейлър, бивш трансджендър мъж, който осъзнава, че няма нужда да променя пола си, за да излекува състоянието си:

Започнах да живея като трансджендър дете, когато бях на четири.

Проблемът е, че днес поставят диагнози като полова дисфория, каквато аз имах, а тези деца всъщност нямат полова дисфория.

Те просто са любопитни към половете, нещо към което всички трябва да сме любопитни.

Това ме беше накарало да мисля, че имам нужда от смяна на пола и един от тези експерти, които ме диагностицираха, каза, че се нуждая от хормонална терапия и операция.

Както виждате това беше напълно погрешно, защото аз бях роден като момче.

Направих си операция и се превърнах в Лора Дженсън.

Живях осем години като жена и разбрах, че никой не трябва да си сменя пола.

Това е една напълно фалшива процедура.

image

Ето как е изглеждал Уолт по време на смяната на пола си

Хората страдат от коморбидни състояния, на които трябва да се обърне внимание и да бъдат лекувани. Ако това се правеше, нямаше да има повече трансджендърни хора.

- Как ще коментирате това, че историите на активистите от ЛГБТ общността се представят като нещо героично в медиите? Имате ли подобно преживяване с медиите спрямо Вашата история? 

- Медиите не ми обръщат никакво внимание, защото аз не се вписвам в техния калъп.

За тях е много по-забавно да промотират активистите и да ги слагат на кориците на списания.

Всъщност няма нито един доктор, нито психиатър, въобще никой, който да каже, че съществуват и други трансджендъри, които не се вписват в обичайните истории.

Това е психологическо, а не медицинско състояние и не се нуждае от операция, за да бъде лекувано.

Тези хора просто се нуждаят от психотерапия.

- Какво бихте казали на младите хора днес? Когато сте били дете, са Ви казвали, че сте момиче, а днес много деца са бомбардирани с посланието, че трябва да бъдат друг пол. Какво е Вашето послание към тях?

- Осъзнах, че училищата популяризират смяната на пола и днес това се е превърнало по-скоро в мода, а не са реални случаи на полова дисфория.

Аз мисля, че децата са много умни и ако потърсят информация и попитат какви доказателства има за съществуването на полова дисфория, то тогава самите деца могат да прекратят тези безумия за отрицателно време!

Вижте видеото с Уолт Хейър, мъжът, който осъзнава, че няма нужда да променя пола си, след като е живял осем години като жена:

https://www.facebook.com/TheDailySignalNews/videos

 


 

 



Гласувай:
0



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: jeliaza
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 163540
Постинги: 150
Коментари: 55
Гласове: 140
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930